banner boulderkerkvenlo klimmen5

Wie zijn wij?

vincent

Vincent de Boer

Vincent is in 2007 afgestudeerd aan de TU Delft in informatica. Sinds 2012 is hij fulltime ondernemer. Vincent is als medeoprichter de drijvende kracht geweest bij de oprichting van de boulderhal Bossche Boulders in Den Bosch. Van oktober 2018 tot juni 2019 heeft hij leiding gegeven aan de verbouwing van een verouderd bedrijfspand naar een van de gezelligste boulderhallen van Nederland. Als bedrijfsleider is hij daarna betrokken geweest bij alles wat er komt kijken bij de operatie van een succesvolle boulderhal.

Eva Drabbe

Eva is in 2007 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht in de richting Culturele Maatschappelijke Vorming. Tijdens haar studie heeft ze zich voornamelijk gericht op het nationaal en internationaal jongerenwerk waarin ze de verantwoordelijkheid kreeg voor het oprichten van nieuwe projecten en het aansturen van zeer diverse vrijwilligersteams. Na haar studie is ze vooral werkzaam geweest binnen de kinderopvang. Waarnaast ze in 2014 tot 2015 ook een allround functie binnen het speciaalbier café Jays in Waalwijk heeft aangenomen. Vanaf 2019 is zij werkzaam geweest binnen Bossche Boulders in het horeca gedeelte.

eva
hond

Noor: mascotte/ waakhond/ knuffelbeer

Geboren in oktober 2012 en dus al een echte oma hond. Altijd aanwezig in de hal als haar baasje Eva er ook is (meestal van zondag t/m woensdag). Ze is super lief en rustig en begroet mensen graag met een snuffel. Wanneer contact met de hond niet gewenst is, laat het vooral even weten, dan leggen we haar gedurende uw verblijf even in het kantoor.